A karácsony körülvesz, a dizájn összeköt
Központi program

2017. 12. 06.

A karácsony körülvesz, a dizájn összeköt


Idén meghirdettük a lassú, azaz a „slow” karácsony mozgalmat két másik tematikus bevásárló utcával (a Falk Miksa és a Ráday utcákkal) együtt. Szeretnénk, ha ez a karácsony másabb lenne, mint a többi. A nagy rohanásban érdemes lelassulni és feltöltődni az ünnepekre, mert most különösen fontos odafigyelni önmagunkra és visszatérni a karácsony alapértékeihez.

A Bartók Béla Boulevard évek óta a kultúra, a dizájn, a kellemes „énidő” kedvelt helyszíne lett. Pop-up dizájn boltjainkban kényelmesen és nyugodtan össze lehet ilyenkor gyűjteni a valóban egyedi karácsonyi ajándékokat, miközben rengeteg élménnyel, izgalmas találkozásokkal is gazdagodhatunk.

Az Allee Ajándék Terminálja is ugyanezt az élményt kínálja. Ott is kiváló hazai dizájnerek alkotásai között sétálhatunk és vásárolhatunk is belőlük. A két élmény idén összekapcsolódik, hiszen csupán egy kellemes néhány perces séta után elérhető az egyik utcából a másik vagy épp fordítva.

Tedd egyedibbé, meghittebbé, élményekkel gazdagabbá az idei karácsonyod! Slowxmas, slowlife, ahogy mi szeretjük, és ami a Bartók Béla Boulevard-on és az Ajándék Terminálnál a Tiéd lehet.
 

Térkép