Karácsonyi dekoráció workshop a Bartókon
Képzőművészet - Workshop

2017. 12. 08.

Karácsonyi dekoráció workshop a Bartókon


Gyere el és hangolódj velünk az ünnepekre! // Bartók Béla Boulevard iroda (Bartók Béla út 33.) // december 8. 17 óra // Facebook-event

Készítsd el a kedvedre való karácsonyi dekorációt a rendelkezésre álló alapanyagokból, szakmai segítségnyújtás, hangulatos zene és finom forralt bor mellett. A tervezett tematika szerint a trendeknek megfelelő, természetes anyagokból alkotunk, de aki szeretne, belecsempészhet egy kis klasszikus csillogást a dekorációba. A cél az, hogy a végtermék egyedi, formabontó alkotás legyen illetve, hogy pár praktikus technikát is elsajátíts. 

Minden szükséges alapanyagot és kelléket biztosítunk, neked nincs más dolgod, mint regisztrálni az info.rebarbara@gmail.com e-mail címen Krizsán Barbaránál, és befizetni előre a részvételi díjat, amely 12.000 Forint. 

További részletekről a válaszlevélben küldünk bővebb információt. 

Jelentkezz a barátnőddel együtt, így kaptok kis kedvezményt, azaz két főnek egyidejű jelentkezés esetén 20.000 Forint a részvétel.

Az alábbi alapanyagokból válogathatsz, melyeket különös műgonddal állítunk össze nektek, hogy szabadon engedhessétek a fantáziátokat: alapok, fatörzs, fenyő, termések, eukaliptusz, kövirózsa, gyertyák, arany, ezüst és fehér festék, moha, zuzmó és hasonló szépségek. 

A workshopra vásárolt alapanyagokat a résztvevők szabadon felhasználhatják, azaz nincs mennyiségi korlátozás, hogy hány díszt viszel haza.

A foglalkozás 5-10 fő között lesz megtartva, túljelentkezés esetén nyitunk új időpontot szombatra. Az időtartam nagyjából 2-3 óra

Ha esetleg van valami ötleted, amit szeretnél megvalósítani, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá, jelezd bátran és együtt megcsináljuk!

#Jelentkezési_határidő#december_6.

ElevenTavasz 2019