11 program 11.11-én a Bartókon
Központi program

2017. 11. 11.

11 program 11.11-én a Bartókon


November 11-e nemcsak a számmisztika miatt érdekes. Ezen a napon van a 11. kerület, azaz Újbuda napja is. Ez alkalomból összegyűjtöttünk 11 érdekes programot, amit ezen a mágikus szombaton el lehet követni. (Facebook-event)

1. Újoncok Újbudán, azaz nézd meg a Bartók Béla Boulevard műtermeit! 

Fiatal alkotók műtermeiben lehet egy nem mindennapi látogatást tenni, ahol elkalauzolnak az alkotás sajátos világába is. A találkozó a Gárdonyi téren lesz a szobornál, a túra hossza kb. 2,5-3 óra. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Részletek: https://www.facebook.com/events/362135094233219/

2. Énmárkaépítés a Gross Arnold Galéria Kávézóban 

Ha fontosnak tartod, mit gondolnak rólad az emberek és nem félsz tudatosan alakítani offline és online személyes márkádat, akkor ezt a beszélgetős, konzultációs délutánt szeretni fogod. Vigyél egy kérdést a Personal branding blog szerzőjének, hogy jól építhesd magad!

Részletek: https://www.facebook.com/events/149474888990600/

3. Gyerekkönyv-bemutató és beszélgetés a Pagonyban

Paulon Viktória legújabb írását, a Kisrigók – Három gyerek hazatalál című könyvet mutatják be a a Szent Gellért téri Pagonyban. De lesz itt beszélgetés is, a szerzőt, valamint Tompa Andrea írót és Szél Dávidpszichológust Veiszer Alinda kérdezi az örökbefogadásról, a családokról és a boldogságról.

Részletek: https://www.facebook.com/events/1857181617930682/

4. Kávézz úgy, mint Karinthy! 

Hadikba anno Karinthy-ék nem a kávé miatt jártak, de ma mindenképp érdemes betérni ide, ha egy izgalmas régi-új miliőben, egykori író és költő zsenik asztalainál szeretnénk inni egy jó feketét. Sőt, még egy „nagyoncsokis” Karinthy-szelet is lecsúsztathatunk a kávénk mellé.

5. Sütizz a PupiCake-ben!

A nap meglepetése a Bartók talán legkisebb és legcukibb cukrászdájában érhet bennünket. Szinte minden nap mást sütnek ki a PupiCake-ben. Erre a napra is valami különlegesen finom alkotások várhatók.

6. Az ebédet a Keletben keresd!

Kelet Kávézó és Galéria kapcsán mindenkinek a kávé jut az eszébe, pedig egészen egyedi ízvilágú ebédeket is fogyaszthatunk itt nap mint nap. A rozmaringos gombaleves után a vegán sült rizs laskával és friss zöldségekkel, ázsiai savanyúsággal, megbolondítva egy fűszeres barackban utazó kuszkusz salátával megér egy megállót a Bartókon.

7. Tapadj a tapasra a La Nube-ban!

Ha későn ébrednél e misztikus napon, a Bartók legszínesebb kávézója és tapasbárja egész nap vár téged reggelivel, finom sütikkel és salátákkal egy csipet spanyol hangulattal fűszerezve. A hely gyerek-, kutya- és unikornisbarát.

8. drMáriás megmutatja a Godot Galéria / Gallery Godot-ban 

Tudod, milyen az, amikor Szupermen elcsendesíti a vihart, hogy alibabáék hazatérhessenek? Ha nem tudod elképzelni, most ezt is megnézheted a Godot Galériában. A tárlat pénteken nyílik, de szombaton is elmerülhetsz drMáriás munkásságában.

Részletek: https://www.facebook.com/events/1733692703594353/

9. Próbáld ki az olajosok kedvenc helyét!

Nem vicc. Jockey Ewing, ha még élne, biztosan ez lenne a kedvenc helye a Bartókon! A FAK - Fekete Arany Klub egyedi hangulatával elvisz az olajbányászok misztikus világába. A különleges fotók és eszközök között igazán jól esnek a kézműves sörök.

10. Márton-napi libázás a Danubius Hotel Gellértben

Már a hetedik Márton-napi Borfesztivált rendezik meg idén a Hotel Gellértben. A háromnapos program során újra megnyílik a Lakosztályétterem, ahol Szabina Szulló és Széll Tamás készít egy 7-fogásos prémium kategóriás menüt. 

Részletek: https://www.facebook.com/events/121839681860092

11. Kerület napi futás

Stílszerűen a 11. programpont a 11. kerületé. Ezen a napon a Városrészek közötti futással jelentkezik Újbuda egyhetes programsorozata. A versenyzők természetesen 11 km-t tesznek meg futva a kerület városrészei között. 

Részletek: https://www.facebook.com/events/141520779926201

ElevenTavasz 2019