Bon-bon készítő tanfolyam Vasmatics József cukrászmesterrel
Képzőművészet - Workshop

2017. 11. 16.

Bon-bon készítő tanfolyam Vasmatics József cukrászmesterrel


Ha szereted az igényes csokoládékat és szeretnéd megtanulni, hogy te magad hogyan kreálhatsz finom és gyönyörű bon-bonokat, akkor várunk Téged szeretettel bon-bon készítő alaptanfolyamunkra a Kende utcai Chocofacture kézműves csoki műhely és pop-up store-ba november 16-án 17 órára! (Facebook-event)

A tanfolyamon elsajátíthatók a csokoládé készítés fortélyai, a temperálástól a töltelékek elkészítésén keresztül a formában elkészült bon-bonokig. 

A tanfolyam alatt 2 alaptölteléket készítünk, amit vodkás és Vörösboros - málnás ízesítéssel látunk el.

A Chocofacture kézműves csoki műhely és pop-up store októberben nyitotta meg kapuit az újbudai Kende utcában Vasmatics József cukrászmester irányításával. A Chocofacture név sokak számára már ismerős lehet, hiszen "Csokis Marci" már évekkel ezelőtt létrehozta saját márkáját. Kolléganőjével, Babinec Orsival látványműhelyükben nap mint nap készítik a járókelők szeme láttára a szebbnél szebb bon-bonokat. A programra ellátogatók bepillantást nyerhetnek a vadonatúj csokizó műhelyébe.

A workshop programja:
Elméleti és gyakorlati oktatás a csokoládékról

A workshop ára: 12990.-Ft

A csokoládékészítés nagyon sok odafigyelést igényel, ezért workshopunkat csak kis létszámmal tudjuk elérhetővé tenni. Ebből kifolyólag érdemes minél előbb jelentkezned!

ElevenTavasz 2019