Csokiszobor készítő tanfolyam Vasmatics József cukrászmesterrel
Képzőművészet - Workshop

2017. 11. 07.

Csokiszobor készítő tanfolyam Vasmatics József cukrászmesterrel


Szereted a csokoládékat? Vagy csak szeretsz kreatív lenni a konyhában?

Egy igazán szuper programra hívunk Téged november 7-én 17 órakor a Chocofacture kézműves csoki műhely és pop up store-ba! (Facebook-event)

A workshopon résztvevők elkészíthetnek egy 15 cm- es csokoládészobrot előre legyártott formákból. Ezentúl megismerkedhetnek a csokoládékészítés minden lépésével: A kakaóbabtól egészen az alapcsokoládé készítés folyamatáig.

A Chocofacture kézműves csoki műhely és pop up store októberben nyitotta meg kapuit az újbudai Kende utcában Vasmatics József cukrászmester irányításával. A Chocofacture név sokak számára már ismerős lehet, hiszen "Csokis Marci" már évekkel ezelőtt létrehozta saját márkáját. Kolleganőjével Babinec Orsival látványműhelyükben nap mint nap készítik a járókelők szeme láttára a szebbnél szebb bon-bonokat. A programra ellátogatók bepillantást nyerhetnek a vadonatúj csokizó műhely életébe.

A workshop ára: 8990.-Ft bevezető áron

A csokoládékészítés nagyon sok odafigyelést igényel, ezért workshopunkat csak kis létszámmal tudjuk elérhetővé tenni. Ebből kifolyólag érdemes minél előbb jelentkezned!

ElevenTavasz 2019