Hogy vagy? – a projekt és a projektről
Zene, irodalom és sok más

2017. 10. 03.

Hogy vagy? – a projekt és a projektről


A Hogy vagy? projekt a Kelet Kávézóban vár benneteket október 3-án 19 órakor.
Facebook-event


16:30-tól egy zártkörű Hogy vagy? beszélgetésre, facilitátorok: Molnár Erika és Zanin Éva (amelyre itt tudsz jelentkezni: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRQmLJgSe51wdoKb79SeMABb_4BdEyEmrHTbgk9hbzEpoL1w/viewform), 

19:30-tól pedig egy nyilvános kerekasztal-beszélgetésre a Hogy vagy? csapat tagjaival. A beszélgetés résztvevői: 
  • Molnár Erika coach, pszichodráma vezető
  • Réz Anna filozófus, a Hogy vagy? projekt elindítója
  • Zanin Éva társadalomtörténész
Moderátor: Fiáth Marianna

A Hogy vagy? projekt célja, hogy többet tudjunk arról, hogyan érzik magukat a nők itt és most, Magyarországon. Milyen kihívásokkal küzdesz? Kitől kérsz segítséget? Kitől várnád a segítséget? Ha leszállna az ajtótok elé egy jótündér, mit kívánnál? Mit tudsz tenni, hogy megoldd a nehézségeidet? Mi megy jól, mi megy rosszul?

A kiscsoportos, nem nyilvános beszélgetések egy kutatás részét képezik, amelyben a Hogy vagy projekt? közreműködői (társadalomtudósok, trénerek, pszichológusok) feldolgozzák és a társadalom számára hallhatóvá teszik azokat a kihívásokat, szerepkonfliktusokat, problémagócokat, strukturális nehézségeket, amelyek a beszélgetések alapján kirajzolódnak.

A Hogy vagy? beszélgetés regisztrációhoz kötött, itt tudsz jelentkezni:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRQmLJgSe51wdoKb79SeMABb_4BdEyEmrHTbgk9hbzEpoL1w/viewform Maximális létszám: 10 fő.

Térkép