Szaunázz a Gárdonyi téren!
Központi program

2017. 09. 22.

Szaunázz a Gárdonyi téren!


Szaunáztál már a Gárdonyi téren sápadt holdfénynél? ÉS napközben? Ezúttal megteheted, sőt, meg is nyerheted a közös szaunázást a barátaiddal! 

5 fős csapatok jelentkezését várjuk, akik bevállalják, hogy a Gárdonyi téren izzadnak egy jót az ott felállított mobilszaunánkban.

Szeptember 22-én 17 és 21 óráig, szeptember 23-án 11-től 21 óráig, szeptember 24-én szintén 11-től 21 óráig szaunázhatsz a barátaiddal, vagy akár másodmagaddal is a Gárdonyi téren az #ELEVENŐSZ fesztivál keretében.

Regisztrálni a bartokbelaboulevard@gmail.com e-mail címen tudsz#szeptember_19én_13_óráig a résztvevők pontos számának megjelölésével. A szaunázás díja adomány jellegű.

A szaunázás után lehetőség van zuhanyozásra is, egy üveg frissítőt mi biztosítunk.

A mobilszaunát a MobilSzauna Akciócsoport bocsátotta rendelkezésünkre.

************************ J Á T É K ************************ 

#DE! Szombat este 20 és 21 óra között akár ingyen is szaunázhatsz a barátaiddal! 

Nem kell mást tenned, mint készíts magatokról egy közös fotót a Bartók Béla út valamelyik kávézójában, éttermében, vagy akár az utcán, és küldd el nekünk a bartokbelaboulevard@gmail.com-ra szeptember 17., vasárnap este 23 óráig, vagy töltsd fel a Facebook-oldalunkra a #mobilszauna #ELEVENŐSZ hashtagekkel. 

Szeptember 18. és 19. között az 5 legjobb fotót megosztjuk a FB-oldalunkon és a legtöbb lájkot kapó csapat mehet ingyen szaunázni szombat este a Bartókra! ;)

************************ J Á T É K ************************ 

Szeptember 22. és 24. között az #ELEVENŐSZ fesztiválon a Bartók Béla Boulevard Finnországot látja vendégül, mivel idén ünneplik államiságuk 100. évfordulóját. (Nem mellesleg az Embassy of Finland in Budapest is itt van a Bartók Béla út közelében. :) ) Nézz körül nálunk, mert rengeteg más jó programmal is készülünk.

#A_programváltoztatás_jogát_fenntartjuk.

ElevenTavasz 2019