Nyitott galériák a Bevásárlóutcák Éjszakáján
Központi program

2017. 09. 27.

Nyitott galériák a Bevásárlóutcák Éjszakáján


Budapest tematikus és bevásárlóutcái immár 7. éve vesznek részt  különböző programokkal a Turizmus Világnapján. Idén a szokásos történelmi séták mellett más oldalukat is bemutatják az utcák, így szeptember 27-én számos kulturális és gasztro programmal várják a látogatókat. A Bevásárlóutcák Éjszakáját a BKIK Budapesti Tematikus és Bevásárló Utcák Menedzsmentje szervezi.

A Bartók Béla Boulevard nyitott galériákkal, utcazenével és esti galériák közti sétával várja a látogatókat. A La Nube-ban közösségi garázsvásárt rendeznek, a Gross Arnold Galéria Kávézóban meghívott művészek beszélnek az alkotásról mint tevékenységről, de mi is alkothatunk ott a segítségükkel.

A Faur Zsófi Galériában jógázni lehet majd a Downdog Jóga Stúdióval, míg a Moha Caféban egy alkotós program lesz kicsiknek és nagyoknak, "Barangoló a művészetben – Alkosd újra a magyar festészet remekeit!" címmel.

A K.A.S. Galériában Szabics Ági kiállítása, a Túlélési gyakorlat 48. tekinthető meg ezen az estén, a Hadikban pedig Marimekko textilkiállítás lesz. Délutántól estig utcazene, este pedig galériaséta lesz még Schneller János vezetésével a Bartók Béla úton.

A Nyitott Galériák program a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával valósult meg.

A Bevásárlóutcák Éjszakájának további programjai itt találhatók.

Térkép