Finn Workshop Fiataloknak
Központi program

2017. 09. 08.

Finn Workshop Fiataloknak


Kedves Fiatalok!

Tudod, mit esznek, hogyan öltözködnek vagy mivel játszanak a finn gyerekek? Most egy délután erejéig betekinthetsz a hétköznapjaikba az#ELEVENŐsz fesztiválunk keretében (amit szeptember 22-24-én rendezünk meg a Bartók Béla Boulevard-on).

Ingyenes foglalkozásainkon megismerheted történeteiket, megtanulhatod, hogyan készíts eredeti finn dizájn tárgyakat, vagy olyanokat, amiket a finn gyerekek is készítenek és olyanokat is, amik mindennap körülveszik őket.

Szeptember 8-tól három héten keresztül minden péntek délután a Faur Zsófi Galériába (Bartók Béla út 25.) várjuk a 8-11 éveseket, szombatonként 11 órától pedig a 14-18 éves diákok jöhetnek alkotni a Bartók Béla úti irodánkba (Bartók Béla út 33.). Az első foglalkozásokat szeptember 8-án és 9-én tartjuk.

A kiscsoportos foglalkozásokon legfeljebb 10 fő tud részt venni. Minden foglalkozás ingyenes, időtartama kb. 60-90 perc.

FONTOS! A csoportokat minimum 3 fővel indítjuk, a foglalkozásokra előzetes regisztráció szükséges a kiválasztott időpontokra.

A foglalkozásokra jelentkezhetsz egyénileg vagy a barátaiddal is!

üdvözlettel,
az ELEVEN Ősz szervezői

Az eseményt Budapest Főváros Önkormányzata és a Fiskars Magyarország támogatja.

ElevenTavasz 2019