Kreatív fiatalok a Bartók Béla Boulevard-on
Központi program

2017. 06. 25.

Kreatív fiatalok a Bartók Béla Boulevard-on


Egy négynapos kreatív tábornak adott helyet június végén a Bartók Béla Boulevard. Az Új Nemzedék Központ táborában az Egyesült Királyságból és Kolozsvárról hazaérkező fiatalok gondolkoztak és dolgoztak együtt kreatív témákon.

A Talent Zone csoportmunkáinak a Bartók Béla Boulevard kortárs galériái, showroomjai és közösségi bázisai adtak teret. A Próféta Galéria, a Faur Zsófi - Ráday Galéria, a Három Hét Galéria; a VITRIN és Kelet Kávézó és Galéria látta vendégül a kreatív magyar fiatalokat.
 

Az Ember, tér és környezet kölcsönhatásáról megtartott kerekasztal-beszélgetésen részt vett a BBB managere is. A Bartók Béla út megújításáért dolgozó Kulturális Tizenegy Egyesület örömmel csatlakozott a Kreatív Kolozsvár és az Új Nemzedék Központ kezdeményezéshez, mivel tavaly ősszel hasonló programot indított el a Mosaic pályázat keretében a Defo Labor segítségével.


A június 22-től 25-ig tartó Talent Zone 2017 elnevezésű tábor célja, hogy a különböző területen tanuló, dolgozó, fiatal szakemberek együtt gondolkodjanak, bizonyos problémák több nézőpontból is megvizsgáljanak, valamint azokra kreatív és innovatív megoldásokat keressenek.

fotó: Heima (még több kép itt és itt)
 

ElevenTavasz 2019