Magyar tehetségek a kreatív városért
Központi program

2017. 06. 22.

Magyar tehetségek a kreatív városért


Egy négynapos kreatív tábornak ad helyet június végén a Bartók Béla Boulevard. Az Új Nemzedék Központ táborában az Egyesült Királyságból és Kolozsvárról hazaérkező fiatalok gondolkodnak és dolgoznak együtt kreatív témákon. Az idei összejövetelen az ideális ifjúsági terek kialakítása lesz a feladat.

A csoportmunkák ezúttal a Bartók Béla Boulevard galériáiban, kreatív tereiben találnak otthonra (A  Próféta Galéria, a Faur Zsófi galéria és könyvkiadó, a K.A.S.Galéria, a Vitrin design show room, a Három Hét Galéria és a Kelet Kávézó lesznek a helyszínek. A tábor közösségi központja a KÉK lesz, az ebédhelyszínt a Szatyor bár biztosítja).

A Bartók Béla Boulevard örömmel csatlakozott a kezdeményezéshez, hiszen tavaly ősszel a Mosaic pályázat keretében a helyi fiatalok már megmutatták, hogyan képzelnék el ezt a városrészt, ha az ötleteknek és a kreativitásnak szinte semmi sem szabna határt. De a kreatív munka akkor nem ért véget: az idei ELEVEN Tavasz is a Bartók megújítását, színesítését, élettel való megtöltését jelentette.


A június 22-én kezdődő és 25-ig tartó Talent Zone 2017 elnevezésű tábor célja, hogy különböző területen tanuló, dolgozó, fiatal szakemberek együtt gondolkodjanak, több nézőpontból világítsanak rá egy-egy problémára, valamint kreatív és innovatív megoldásokat, stratégiákat dolgozzanak ki.

További részlet itt található.

ElevenTavasz 2019