A női lét megújulásainak segítése holisztikus módszerekkel
Zene, irodalom és sok más

2017. 03. 27.

A női lét megújulásainak segítése holisztikus módszerekkel


A nők életében sok olyan természetileg elrendeltetett ciklikus változás van, amely lehetővé teszi számukra a folytonos megújulást, a felkészülést egyes életfeladatokra és életszakaszokra, ugyanakkor ezen ciklusok hormonális változásokkal és életminőségüket zavaró tünetekkel járhatnak.

Mit lehet kezdeni a PMS szerteágazó tüneteivel? Mitől múlnak el a menstruációs görcsök? Van hatékony segítség fejfájás, migrén esetén? 

Ezekre és más témához kapcsolódó kérdésekre kaphatnak választ és hatékony megoldási javaslatokat az érdeklődők Dr. Sasvári Ferenctől, egy széles körű tapasztalatokkal bíró, gyakorlott homeopata orvostól és népszerű előadótól.

Időpont: március 29. 18:45
Helyszín: Divine & Delicia


A Facebookon itt csatlakozhatsz az eseményhez.

FIGYELEM! 
Az előadáson való részvétel előzetes regisztrációt igényel, melyet minden esetben e-mailben konfirmálunk, és ez esetben számít az érvényes jelentkezésnek. Ez a divine@delicia.hu címre küldött maillel lehetséges. Az előadásra rendelkezésre álló helyek száma korlátozott, így ha szeretnél részt venni az eseményen, akkor mielőbb regisztrálj! 1 személytől 2 helyfoglalást tudunk fogadni.

A programjainkon való részvétel személyenként 1500 Ft alapfogyasztáshoz kötött, mely összegért cserébe ebben az értékben választhatsz ételt, italt, süteményt a kínálatunkból vagy elvitelre is kérhetsz bármit. Külön részvételi díj nincs. 

Térkép