Az én Weöres Sándorom
Zene, irodalom és sok más

2017. 03. 03.

Az én Weöres Sándorom


"Gyermekként, tanulóként, versenyzőként, előadóművészként, nőként, anyaként életem során többször találkoztam Weöres Sándor írásaival. Ezek közül válogattam a számomra legkülönlegesebbeket. 

Elhangoznak többek között: Az éjszaka csodái, Tizenkettedik szimfónia és a Psyché részletei… miközben elmesélem a versekhez kapcsolódó történeteimet és igyekszem átadni-megmutatni azt az ÉLETERŐT, amit én kaptam a költőzsenitől; Weöres Sándortól."

Vendégem; Pomázi Zoltán a Bojtorján együttes énekes-gitárosa, aki zenével és énekkel segít nekem ebben az előadásban, haladni…mondjuk úgy, „A teljesség felé.” (Dudás Dorottya, Radnóti- és Latinovits-díjas előadóművész)

Időpont: március 3. 18.45
Helyszín: Divine & Delicia

További részletek az esemény Facebook-oldalán találhatók.

FIGYELEM!
Az előadáson való részvétel előzetes regisztrációt igényel, melyet minden esetben e-mailben konfirmálunk, és ez esetben számít az érvényes jelentkezésnek. Ez a divine@delicia.hu címre küldött maillel lehetséges. Az előadásra rendelkezésre álló helyek száma korlátozott, így ha szeretnél részt venni az eseményen, akkor mielőbb regisztrálj! 1 személytől 2 helyfoglalást tudunk fogadni.


A programjainkon való részvétel személyenként 1500 Ft alapfogyasztáshoz kötött, mely összegért cserébe ebben az értékben választhatsz ételt, italt, süteményt a kínálatunkból vagy elvitelre is kérhetsz bármit. 

Térkép