Kreatív workshop Végh Kata képzőművésszel
Képzőművészet - Workshop

2017. 02. 18.

Kreatív workshop Végh Kata képzőművésszel


A nagy érdeklődésre és az előző alkalom fantasztikus hangulatára való tekintettel folytatjuk kreatív workshop alkalmainkat, Végh Kata képzőművész moderálásával. Sok nevetésre és gyermekies örömre készülj. :) 

Február 18-án, szombaton 10 órától szeretettel várunk erre a mini művészeti workshop-ra, amit Kata ezekkel a szavakkal ajánl figyelmetekbe:

„Az alkotás, játék lényege az ÖRÖM és SZABADSÁG, a megfelelési és teljesítmény kényszerek elhagyása. Napjaink rohanó, stresszes világában különösen fontos megélni ezeket a minőségeket azért, hogy testi-lelki egészségünket megőrizzük. Mindezek szellemében szerettel várlak Titeket egy közös kreatívkodásra és játékra. Nincs szükség semmilyen előképzettségre, gyakorlatra. 

 Az alkotás után, akinek van kedve, megmutathatja az elkészült művét, illetve megoszthatja a tapasztalatait arról, hogy hogy érezte magát, mire gondolt, stb. A workshop kb. 6-7 fős lesz, eszközöket nem kell hozni, a lenti regisztrációs díj tartalmazza a kellékek költségeit.”

Az eseményhez a Facebokon itt lehet csatlakozni.

Fontos: 
Az előadáson való részvétel előzetes regisztrációt igényel, melyet minden esetben e-mailben konfirmálunk, és ez esetben számít az érvényes jelentkezésnek. Ez a divine@delicia.hu címre küldött maillel lehetséges. Az előadásra rendelkezésre álló helyek száma korlátozott, így ha szeretnél részt venni az eseményen, akkor mielőbb regisztrálj! 1 személytől 2 helyfoglalást tudunk fogadni.

A programjainkon való részvétel személyenként 1500 Ft alapfogyasztáshoz kötött, mely összegért cserébe ebben az értékben választhatsz ételt, italt, süteményt a bár kínálatából vagy elvitelre is kérhetsz bármit. Külön részvételi díj nincs. 


 

Térkép