Holisztikus népi gyógyászatunk - Bernád Ilona előadása
Zene, irodalom és sok más

2017. 02. 17.

Holisztikus népi gyógyászatunk - Bernád Ilona előadása


"Népi orvoslásunk gyakorlatába anyai nagymamám, valamint édesanyám, édesapám vezetett be a Kis-Küküllő mentén, később, szülésznő koromban felfigyeltem, hogy társadalmunkban egyre több a beteg, és a rendelőbe éveken át a havi receptért jönnek. Beszélgetéseink után kinyíltak/kinyíltunk, és rájöttem, mennyire kellene hivatalos orvoslásban a szellem, a lélek, a természet és természetesség egysége, és felismertem, hogy a ma emberének szüksége van arra az egészségmegőrző és gyógyító/öngyógyító örökségünkre, amely eddig megtartotta közösségként, egyénként. Ezért kutattam, gyűjtöttem a Kárpát-medencében, Moldvában, a rokonnépeknél és a nagyvilágban. Időtálló, kitapasztalt, valamint szellemiségünket és lelkiségünket kiteljesítő eljárásainkat ajánlom a magyar élettérben születetteknek."

Ha tovább is érdekel ez a történet és a holisztikus nép gyógyászat, menj el február 17-én 18:45-kor a Divine & Deliciába.

A programot a Facebookon itt találod.

Fontos:
Az előadáson való részvétel előzetes regisztrációt igényel, melyet minden esetben e-mailben konfirmálunk, és ez esetben számít az érvényes jelentkezésnek. Ez a divine@delicia.hu címre küldött maillel lehetséges. Az előadásra rendelkezésre álló helyek száma korlátozott, így ha szeretnél részt venni az eseményen, akkor mielőbb regisztrálj! 1 személytől 2 helyfoglalást tudunk fogadni.

A programjainkon való részvétel személyenként 1500 Ft alapfogyasztáshoz kötött, mely összegért cserébe ebben az értékben választhatsz ételt, italt, süteményt a bár kínálatából vagy elvitelre is kérhetsz bármit. Külön részvételi díj nincs. 

 

Térkép