Workshop vezetőknek: Tudatszintek a vezetésben
Képzőművészet - Workshop

2017. 02. 15.

Workshop vezetőknek: Tudatszintek a vezetésben


Tudatszintek a vezetésben vezetőknek, akik többre vágynak a közismert technikáknál. 
Erről szól a következő workshop a Divine & Deliciában február 15-én 18:30-tól.


Ez az alkalom rövid betekintést ad abba, mi mindenre van hatással a belső hozzáállás – ez pedig csak rajtad múlik. Hogyan hat a gondolkodásmódod az eredményességre – a saját, az embereid, a cég eredményességére? 

Aki a tapasztalatait megosztja: Sobják Mónika, aki ezekkel a szavakkal mutatkozik be az esemény iránt érdeklődőknek:
 
"14 éve foglalkozom emberek fejlesztésével tanárként, majd trénerként és coachként, közben belekóstoltam az alternatív gyógyászatba is. Ez csak rövid kitérő volt, amiből azt értettem meg, hogy minden csupán tüneti kezelés, ha azon nem változtatunk, ahogyan a dolgokat látjuk. Így kezdtem el komolyabban foglalkozni a tudatszintekkel és a tudatossággal, és választottam fő hivatásomnak a trénerséget. Vezető- és szervezetfejlesztésben szerzett tapasztalataim megerősítik, hogy tényleg minden fejben dől el, és nagy hatásunk van a környezetünk alakulására."

Fontos!
Az előadáson való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a divine@delicia.hu címre küldött maillel tudsz. 

Maximum 8 fő résztvevőt tudunk fogadni, a jelentkezések sorrendjében. A workshop-on való részvétel személyenként 1800 Ft alapfogyasztáshoz kötött, mely összegért cserébe ebben az értékben választhat ételt, italt, süteményt a bár kínálatából vagy elvitelre is kérhet bármit.
 

A Facebook-eventet itt találod.
 

Térkép